Pilot Store - Amsterdam

Aan de Amsterdamse Zuidas vind je de eerste locatie van The Barn. Van maandag tot en met vrijdag kun je hier terecht voor (h)eerlijke salades, sandwiches, juices, coffees en meer. Wil je een (zakelijke) bestelling plaatsen, ben je op zoek naar een locatie voor een borrel of feest of heb je een andere vraag? Neem contact met ons op via +31 (0)20 223 65 48 of zuidas@thebarnfood.nl

Hoog Catharijne - Utrecht

The Barn Utrecht bevindt zich op Hoog Catharijne in de Stadskamer. Op deze centrale plek kun je 7 dagen per week van 07:00 tot 21:00 uur terecht voor (h)eerlijk, 100% organic ontbijt, lunch en dinner.

Houd Facebook en Instagram in de gaten voor updates!

Korte Lijnbaan - Rotterdam

Op 2 maart 2018 opende The Barn haar derde vestiging in Rotterdam. The Barn is Nederlands eerste 100% EKO gecertificeerde fastfood keten.

Hiermee gaat The Barn de strijd aan met fastfood concerns uit de USA, maar dan op een uitsluitend biologische en ecologische manier.

The Barn maakt alles vers, Juices & Smoothies, Burgers, Grand Salades, The Barn Sliders, Sides, Soups en Ice Cream. Alles is makkelijk te bestellen door middel van de The Barn app en bestelzuilen in de vestigingen. 

Coming Soon!

Utrecht – Leidse Rijn | Opening 15 mei 2018

Coming Soon!

Mall of the Netherlands | Opening juni 2018

Coming Soon!

Eindhoven | Opening najaar 2018

Maastricht | Opening najaar 2018