Join our ambitious team!

Heb jij zin om je handen uit de mouwen te steken en mee te werken aan het succes van The Barn? Wij zijn altijd op zoek naar ambitieuze collega’s die passie hebben voor food en mee willen werken in onze snel groeiende onderneming!

Parttime/fulltime Farmers

Wij zijn op zoek naar parttime en fulltime medewerkers in Utrecht & Amsterdam. Deze functie is ook geschikt voor studenten.

Onze Farmers zijn de motor in de uitvoering van The Barn. Je weet je weg in de keuken te vinden en gaat nauwkeurig te werk. Je bent stressbestendig en je weet van aanpakken door je hands-on mentaliteit.

Senior Farmers

Wij zijn op zoek naar fulltime assistent managers in onze nieuw te openen vestigingen in Rotterdam, Mall of the Netherlands, Utrecht Leidsche Rijn, Eindhoven en Maastricht.

Onze Senior Farmer is de rechterhand van de Head Farmer bij The Barn en potentieel een nieuwe Head Farmer. Je weet wat gastvrijheid is en gaat nauwkeurig te werk. Onder jouw leiding bouwt het team The Barn uit tot een goedlopende vestiging, waar kwaliteit en gastvrijheid de sleutelwoorden zijn.