Pilot Store - Amsterdam

Beste gast,

Onze pilot store is tijdelijk gesloten vanwege een vernieuwing van ons concept. Maar we gaan zeer binnenkort weer open. Houd onze social media en website in de gaten voor de (her)openingsdatum.

Graag tot binnenkort!

The Barn

Hoog Catharijne - Utrecht

The Barn Utrecht bevindt zich op Hoog Catharijne in de Stadskamer. Op deze centrale plek kun je 7 dagen per week van 07:00 tot 21:00 uur terecht voor (h)eerlijk, 100% organic ontbijt, lunch en dinner.

Houd Facebook en Instagram in de gaten voor updates!

Korte Lijnbaan - Rotterdam

Op 2 maart 2018 opende The Barn haar derde vestiging in Rotterdam. The Barn is Nederlands eerste 100% EKO gecertificeerde fastfood keten.

Hiermee gaat The Barn de strijd aan met fastfood concerns uit de USA, maar dan op een uitsluitend biologische en ecologische manier.

The Barn maakt alles vers, Juices & Smoothies, Burgers, Grand Salades, The Barn Sliders, Sides, Soups en Ice Cream. Alles is makkelijk te bestellen door middel van de The Barn app en bestelzuilen in de vestigingen. 

Leidsche Rijn Centrum - Utrecht

De vierde vestiging van The Barn is een feit!

16 mei 2018 heeft The Barn haar vierde vestiging geopend in Leidsche Rijn Centrum. Door het succes van het aanbieden van biologische real food, is Nederlands eerste 100 % EKO gecertificeerde real food keten nu toe aan de opening van alweer de vierde vestiging. The Barn heeft in 2017 en in 2018 het gouden EKO keurmerk gekregen, als eerste keten in Nederland.

The Barn werkt niet alleen uitsluitend met biologische producten, ook alle verpakkingen, de stroom, en zelfs de locaties en zijn biologisch, groen en duurzaam. Het motto van The Barn is dan ook: “No harm to nature”.

Opening next!

Mall of the Netherlands Opening september/oktober 2018