The Barn was born

Vrienden Roel & Joost werden zich de afgelopen jaren steeds bewuster van hun leefstijl. De twee besloten gezonder te eten, maar merkten al snel dat de keuze beperkt was. Ook bleek gezond leven nogal duur te zijn. De vrienden sloegen de handen ineen en The Barn was geboren! De plek voor casual dining; gezond, duurzaam én betaalbaar.

De eerste Pilot Store werd geopend in 2016 aan de Amsterdamse Zuidas, in de zomer van 2017 kwam daar een vestiging in Utrecht bij. In maart 2018 openen we onze derde vestiging in Rotterdam.

100% biodegradable packaging

Ook met de wegwerpverpakkingen blijven we onze filosofie trouw. Onze wegwerpmaterialen zijn gemaakt van hernieuwbare, uit de natuur afkomstige grondstoffen. Zo gebruiken wij voor onze koffiebekers, bladvezels die overblijven bij de productie van rietsuiker. Onze smoothiebekers worden gemaakt van bio-kunststof uit maïs. Alle producten zijn composteerbaar volgens de Europese norm (EN 13432).

Organic & Affordable

The Barn werkt met biologische boeren van over de hele wereld en uitsluitend met biologische producten. Als een product niet biologisch verkrijgbaar is, halen we het van de kaart. Onze kaart wisselt hierdoor regelmatig, de up-to-date menukaart vind je in onze app.

Gezond, biologisch eten is vaak prijzig. Omdat we je liever geen junk food zien eten bieden we een betaalbaar alternatief. Want: biologisch hoeft niet duur te zijn.

Authentic & Fresh

Je grootmoeder wist het al; er gaat niets boven authentieke voeding. Bij The Barn steken we authentieke bereidingswijzen in een nieuw jasje. We brengen je terug naar de tijd waarin verse, pure producten rechtstreeks van de bron naar de mensen toe werden gebracht. Ook als er in geen velden of wegen een boerderij te bekennen is!

Honest & Pure

Eerlijkheid duurt het langst! Daarom kiezen we ervoor eerlijk te zijn over de herkomst van ons eten. Wat je ook bij ons koopt; het is puur & eerlijk geproduceerd én 100% organic. Daar kun je op vertrouwen. Stel vooral je vragen over onze producten. We weten piekfijn waar de ingrediënten van jouw broodje, salade of smoothie vandaan komen!

Barntastic & Delicious

Laten we vooral niet vergeten dat ons eten ook ongelofelijk lekker is! Ons eten wordt iedere dag met zorg klaargemaakt. En dat proef je! Om je vingers bij af te likken… Ervaar zelf maar eens hoe lekker gezond eten kan smaken.